Vrijgezellenfeest

Lipdub tijdens een vrijgezellendag

Met onze lipdub workshops heb je heel veel plezier met je groep. Het is een leuke en hilarische activiteit waaraan iedereen kan deelnemen. Het uitje zorgt gegarandeerd voor onvergetelijke herinneringen en een supergoede sfeer tijdens het vrijgezellenfeest. Het maken van een lipdub stimuleert de creativiteit van alle deelnemers en creëert veel saamhorigheid. Een mooi bijkomend voordeel indien de groep elkaar nog niet zo goed kent. Het geeft jullie heel veel energie voor de rest van de vrijgezellendag.

Een lipdub vrijgezellenfeest?

Een lipdup, libdub, libdup, lip wat? Een lipdub is een videoclip, gemaakt in één take, waarin je met een groep mensen een bekend nummer naspeelt. Dat is meteen de leukste uitdaging van de lipdub: zonder te stoppen met filmen een non-stop videoclip maken. Je loopt met de camera als het ware door een grote filmset heen, vol toffe momenten die je zelf hebt bedacht. 

En de kijker thuis? Die ziet een goed geoliede machine waar overal deelnemers uit het niets in beeld komen en de meest hilarische acts uitvoeren. Gekke dansjes, coole moves, hilarische acts en een eindresultaat om supertrots op te zijn. Dat wil je toch ook tijdens de vrijgezellendag!

Wat moet je voorbereiden?

Goed om te weten: je hoeft in bijna niks te doen qua organisatie vooraf, behalve het afstemmen van een filmlocatie en het uitkiezen van een liedje. Fijn toch?! Wij verzorgen de workshop verder van begin tot eind. Of het nu gaat om printjes van het draaiboek, het maken van een filmroute of het verzorgen van jouw muziek op de muziekinstallatie.

Kortom: onbezorgd genieten tijdens jouw vrijgezellenfeest.

24/7 lipdubben met de vrijgezel

Je kunt 7 dagen per week dag en nacht met ons lipdubben. Echt, ook ’s nachts! Er is altijd wel een begeleider beschikbaar om er een geweldig uitje van te maken. 

Arrangementen voor elke groep

Het organiseren van jouw lipdub activiteit kan al druk genoeg zijn. We snappen dat je daarom niet dagen wilt wachten totdat je eindelijk de prijsopgave in huis hebt. Bekijk hieronder onze verschillende prijzen voor jouw groep. 

Tot 20 personen

€ 27,50 p.p.

minimaal € 300,-

Vanaf 20 personen

€ 24,50 p.p.

Vanaf 40 personen

€ 19,50 p.p.

Hoe werkt een lipdub workshop?

Op zoek naar een gezellige en blijvende herinnering aan een vrijgezellenfeest, een uniek cadeau voor een collega/familielid of wellicht een ludieke en grappige manier om jouw bedrijf te promoten? Maak een lipdub met ons! Een hilarisch uitje voor iedereen. Maar hoe gaat dat nou eigenlijk in zijn werk? In een vogelvlucht jouw workshop:

Contact

Eerst hebben we persoonlijk contact om al jouw wensen te bespreken. We brengen de opties goed in kaart en reserveren een plekje in onze agenda. Je geeft ons aan welk liedje je wenst en of je vooraf al groepjes wilt maken. De rest doen wij!

Voorbereiding

Vooraf aan de workshop zijn wij al op de filmlocatie aanwezig voor de voorbereidingen. Inmiddels hebben we zo veel ervaring, dat we al snel kunnen inschatten wat een geschikte filmroute is voor een lipdub. Zodra je aankomt starten we met een pakkende introductie en verdelen we de subgroepjes. 

Oefenen

Je gaat samen met elkaar én met onze begeleiding oefenen in kleine groepjes. Gekke dansjes, coole moves, hilarische acts, attributen klaarmaken en af en toe droog oefenen met enkel de muziek. De regisseur loopt rond om je te ondersteunen en steeds kort te oefenen per groepje. Tussendoor is er altijd tijd voor een pauze.

FIlmen

We filmen met een steadicam of stabilizer, wat een zeer soepel resultaat oplevert. Zodra iedereen vertrouwd is met de scènes en de energie er goed in zit filmen we de lipdub in één non-stop shot. Uiteraard filmen we een paar keer. De beste versie wordt professioneel gemonteerd.

Terugkijken

Na afloop kijken we de ruwe versie altijd terug. Na een paar dagen ontvang je de lipdub in je mailbox via WeTransfer. Zo kan je nog jaren nagenieten van de opnames!

Extra wensen?

Het is altijd mogelijk een complete maatwerk workshop samen te stellen. Geen enkel probleem!

Schuiven naar boven