Workshops

Soorten lipdub workshops

Met ons organiseer je voor elke gelegenheid een leuk uitje. Bekijk hieronder de meest gekozen uitjes.

Vrijgezellenfeest

Voor een vrijgezellenfeest is een lipdub echt een super activiteit die de vrijgezel absoluut niet meer zal vergeten.

Familiedag

Oma jarig? Gaat je zus een jaar naar het buitenland? Heb je een familieweekend? Gaat je neef trouwen? Maak een lipdub!

Teambuilding

Teambuilding, bedrijfsuitjes, breek de week en vrijmibo activiteiten zijn voor ons geen enkel probleem.

Vriendengroep

Maak een leuk aandenken aan met jouw groep vrienden. Leuk voor nu en voor later.

Zakelijk

Een break nodig tijdens een conferentie? Jullie seminar afronden met een ludiek tintje? Een heisessie met veel samenwerking? Lipdub!

Kinderfeestje

Het kinderfeestje van het jaar, dat wil je toch ook? Maak dan zeker een lipdub!

Hoe werkt een lipdub workshop?

Op zoek naar een gezellige en blijvende herinnering aan een vrijgezellenfeest, een uniek cadeau voor een collega/familielid of wellicht een ludieke en grappige manier om jouw bedrijf te promoten? Maak een lipdub met ons! Een hilarisch uitje voor iedereen. Maar hoe gaat dat nou eigenlijk in zijn werk? In een vogelvlucht jouw workshop:

Contact

Eerst hebben we persoonlijk contact om al jouw wensen te bespreken. We brengen de opties goed in kaart en reserveren een plekje in onze agenda. Je geeft ons aan welk liedje je wenst en of je vooraf al groepjes wilt maken. De rest doen wij!

Voorbereiding

Vooraf aan de workshop zijn wij al op de filmlocatie aanwezig voor de voorbereidingen. Inmiddels hebben we zo veel ervaring, dat we al snel kunnen inschatten wat een geschikte filmroute is voor een lipdub. Zodra je aankomt starten we met een pakkende introductie en verdelen we de subgroepjes. 

Oefenen

Je gaat samen met elkaar én met onze begeleiding oefenen in kleine groepjes. Gekke dansjes, coole moves, hilarische acts, attributen klaarmaken en af en toe droog oefenen met enkel de muziek. De regisseur loopt rond om je te ondersteunen en steeds kort te oefenen per groepje. Tussendoor is er altijd tijd voor een pauze.

FIlmen

We filmen met een steadicam of stabilizer, wat een zeer soepel resultaat oplevert. Zodra iedereen vertrouwd is met de scènes en de energie er goed in zit filmen we de lipdub in één non-stop shot. Uiteraard filmen we een paar keer. De beste versie wordt professioneel gemonteerd.

Terugkijken

Na afloop kijken we de ruwe versie altijd terug. Na een paar dagen ontvang je de lipdub in je mailbox via WeTransfer. Zo kan je nog jaren nagenieten van de opnames!

Extra wensen?

Het is altijd mogelijk een complete maatwerk workshop samen te stellen. Geen enkel probleem!

Schuiven naar boven