Lipdubs vanaf 60 personen

Een onvergetelijk lipdub uitje

Een lipdub is een videoclip, gemaakt in één take, waarin je met een groep mensen een bekend nummer naspeelt. Dat is meteen de leukste uitdaging van de lipdub: zonder te stoppen met filmen een non-stop videoclip maken. Je loopt met de camera als het ware door een grote filmset heen, vol toffe momenten die je zelf hebt bedacht. En de kijker thuis? Die ziet een goed geoliede machine waar overal deelnemers uit het niets in beeld komen en de meest hilarische acts uitvoeren. Gekke dansjes, coole moves, hilarische acts en een eindresultaat om supertrots op te zijn. Met een groep vanaf 60 personen maak je met gemak een superleuke lipdub. Dat wil je toch ook!

Goed om te weten: je hoeft in bijna niks te doen qua organisatie vooraf, behalve het afstemmen van een filmlocatie en het uitkiezen van een liedje. Fijn toch?! Wij verzorgen de workshop verder van begin tot eind. Of het nu gaat om printjes van het draaiboek, het maken van een filmroute of het verzorgen van jouw muziek op de muziekinstallatie. 

Kortom: onbezorgd genieten tijdens jouw uitje.

Prijs vanaf 60 personen

Het organiseren van jouw lipdub uitje kan al druk genoeg zijn. Met name voor een groep met meer dan 60 personen. We snappen dat je daarom niet dagen wilt wachten totdat je eindelijk de prijsopgave in huis hebt. Maar… met zo’n grote groep wil je natuurlijk niet zo maar een standaard workshop. Maatwerk is hierbij ons uitgangspunt. Neem daarom vrijblijvend contact op om te zien wat wij voor jouw groep kunnen betekenen.

Vanaf 60 personen

vanaf € 10,- p.p. all-in

Schuiven naar boven