Over ons

Welkom bij lipdub uitje!

LipdubUitje.nl is gestart door Michelle. Samen met een netwerk van enthousiaste filmmakers organiseert zij elke week de leukste lipdubs in Nederland en België. Soms zelfs in andere landen! Zowel met groepen tot 20 personen, zoals vrijgezellenfeesten en grote groepen tussen de 20 en 100 personen. Bijvoorbeeld een teambuilding

Wie zijn wij?

Al sinds 2012 organiseren wij filmworkshops voor andere uitjesbureaus. In 2019 zijn wij van start gegaan met LipdubUitje.nl omdat wij de uitjes graag geheel naar eigen inzicht willen organiseren. Met een eigen werkwijze zonder beperkingen en met meer maatwerk en creativiteit. 

Samen met een netwerk van enthousiaste filmmakers organiseert Michelle elke week de leukste filmworkshops in Nederland en België. Soms zelfs in andere landen! Zowel met groepen tot 20 personen, zoals vrijgezellenfeesten en grote groepen tussen de 20 en 100 personen. Bijvoorbeeld voor een teambuildingactiviteit.

Met onze gebundelde kennis en werkwijze zijn wij onderscheidend in vergelijking met andere uitjesbureaus. De andere bureaus gebruiken vaak studenten/stagiaires voor de uitjes met daarbij simpele apparatuur en maar een klein tasje met verkleedspullen en props. Dat gaat ten koste van jullie ervaring. Iets wat wij niet willen!

Wij zetten enkel ervaren filmmakers in. Alle filmmakers filmen met goede filmapparatuur, zoals een DJI Ronin met high-end videocamera. Waar nodig hebben zij goede studiobelichting en microfoons mee. Op die manier ben je zeker van een zeer mooi eindresultaat. Ook komen wij met koffers bomvol verkleedspullen en props jullie kant op. Dat maakt de lipdub helemaal af.

Schuiven naar boven