Lipdub workshop in Emmen

Lipdub Uitje

Organiseer met ons een geweldig uitje voor een
vrijgezellenfeest, familiedag of teambuilding.

Direct contact?

Alvast even contact over een tof lipdub uitje? Dat kan! Stuur ons een berichtje!

  Een onvergetelijk lipdub uitje in Emmen

  Een lipdup, libdub, libdup, lip wat? Een lipdub is een videoclip, gemaakt in één take, waarin je met een groep mensen een bekend nummer naspeelt. Dat is meteen de leukste uitdaging van de lipdub: zonder te stoppen met filmen een non-stop videoclip maken. Je loopt met de camera als het ware door een grote filmset heen, vol toffe momenten die je zelf hebt bedacht. En de kijker thuis? Die ziet een goed geoliede machine waar overal deelnemers uit het niets in beeld komen en de meest hilarische acts uitvoeren. Gekke dansjes, coole moves, hilarische acts en een eindresultaat om supertrots op te zijn. Dat wil je toch ook!

  Goed om te weten: je hoeft in bijna niks te doen qua organisatie vooraf, behalve het afstemmen van een filmlocatie en het uitkiezen van een liedje. Fijn toch?! Wij verzorgen de workshop verder van begin tot eind. Of het nu gaat om printjes van het draaiboek, het maken van een filmroute of het verzorgen van jouw muziek op de muziekinstallatie. 

  Kortom: onbezorgd genieten tijdens jouw uitje.

  Arrangementen voor elke groep

  Het organiseren van jouw lipdub activiteit kan al druk genoeg zijn. We snappen dat je daarom niet dagen wilt wachten totdat je eindelijk de prijsopgave in huis hebt. Bekijk hieronder onze verschillende prijzen voor jouw groep. 

  Tot 20 personen

  € 27,50 p.p.

  minimaal € 300,-

  Vanaf 20 personen

  € 24,50 p.p.

  Vanaf 40 personen

  € 19,50 p.p.

  24/7 lipdubben

  Je kunt 7 dagen per week dag en nacht met ons lipdubben. Echt, ook ’s nachts! Er is altijd wel een begeleider beschikbaar om er een geweldig uitje van te maken. 

  Hoe werkt een lipdub workshop?

  Op zoek naar een gezellige en blijvende herinnering aan een vrijgezellenfeest, een uniek cadeau voor een collega/familielid of wellicht een ludieke en grappige manier om jouw bedrijf te promoten? Maak een lipdub met ons! Een hilarisch uitje voor iedereen. Maar hoe gaat dat nou eigenlijk in zijn werk? In een vogelvlucht jouw workshop:

  Contact

  Eerst hebben we persoonlijk contact om al jouw wensen te bespreken. We brengen de opties goed in kaart en reserveren een plekje in onze agenda. Je geeft ons aan welk liedje je wenst en of je vooraf al groepjes wilt maken. De rest doen wij!

  Voorbereiding

  Vooraf aan de workshop zijn wij al op de filmlocatie aanwezig voor de voorbereidingen. Inmiddels hebben we zo veel ervaring, dat we al snel kunnen inschatten wat een geschikte filmroute is voor een lipdub. Zodra je aankomt starten we met een pakkende introductie en verdelen we de subgroepjes. 

  Oefenen

  Je gaat samen met elkaar én met onze begeleiding oefenen in kleine groepjes. Gekke dansjes, coole moves, hilarische acts, attributen klaarmaken en af en toe droog oefenen met enkel de muziek. De regisseur loopt rond om je te ondersteunen en steeds kort te oefenen per groepje. Tussendoor is er altijd tijd voor een pauze.

  FIlmen

  We filmen met een steadicam of stabilizer, wat een zeer soepel resultaat oplevert. Zodra iedereen vertrouwd is met de scènes en de energie er goed in zit filmen we de lipdub in één non-stop shot. Uiteraard filmen we een paar keer. De beste versie wordt professioneel gemonteerd.

  Terugkijken

  Na afloop kijken we de ruwe versie altijd terug. Na een paar dagen ontvang je de lipdub in je mailbox via WeTransfer. Zo kan je nog jaren nagenieten van de opnames!

  Extra wensen?

  Het is altijd mogelijk een complete maatwerk workshop samen te stellen. Geen enkel probleem!

  Review

  5/5

  Niets dan lof voor de medewerkers! Wij hebben een lipdub opgenomen als onderdeel van een vrijgezellenfeest en dit was allemaal uitstekend geregeld! Goed en helder contact via de mail en whatsapp en uitstekende begeleiding gedurende de dag! De begeleider heeft zich erg goed staande gehouden tussen 15 dolenthousiaste vrouwen! Wij hadden de pech dat het slecht weer was, maar ook hierin werd uitgebreid meegedacht. Wij kregen zelfs de mogelijkheid om op de ochtend zelf nog te beslissen of we de clip binnen of buiten op zouden nemen. Alles bij elkaar was het een geweldige dag, met een prachtige clip als eindresultaat! Een hele mooie herinnering voor de bruid!

  Suzanne

  Veel gestelde vragen

  abc

  Ook grote groepen tot 500 personen zijn van harte welkom bij ons!

  Goed om te weten: je hoeft in bijna niks te doen qua organisatie vooraf, behalve het afstemmen van een filmlocatie en het uitkiezen van een liedje. Fijn toch?! Wij verzorgen de workshop verder van begin tot eind. Of het nu gaat om printjes van het draaiboek, het maken van een filmroute of het verzorgen van jouw muziek op de muziekinstallatie.

  Kortom: onbezorgd genieten tijdens jouw uitje.

  Overal is wat ons betreft een lipdub mogelijk. We komen graag op jouw favoriete locatie in Nederland, België of Duitsland en denken graag met je mee indien je even geen locatie weet.

  We bestaan uit een vast team, zonder losse oproepkrachten of studenten, die gespecialiseerd zijn in het organiseren van lipdubs. Dit zorgt ervoor dat wij onze kwaliteit kunnen waarborgen. We werken enkel met de meest professionele apparatuur, voor een prachtig eindresultaat.
  Nee, we starten eerst met veel oefenen en voorbereiden. Na een aantal oefenrondjes gaan wij pas starten met filmen.
  Is het iets kleins? Dan gaan wij gewoon door. De kijker weet immers niet of het er wel of niet bij hoort. Valt er iemand of gebeurt er iets anders groots? Dan stoppen we en starten wij opnieuw.
  De lipdub krijg je via Wetransfer in FULL HD. Je kunt hem dan een maand onbeperkt downloaden.

  Contact opnemen

  E-mail

  info @ lipdubuitje punt nl

  WhatsApp

  06-21971666

  Telefoon

  06-21971666

  Kunnen wij je helpen met een lipdub in Emmen? Stel gerust al je vragen. We helpen je graag met een super workshop!

  Neem contact op om er een geweldig uitje van te maken in Emmen.

  Schuiven naar boven